Topless Rihanna 'beledigend voor hindoes'

Rihanna heeft zich deze week van haar beste kant laten zien. De zangeres heeft namelijk een topless-foto van zichzelf gedeeld. Tot grote woede van de hindoes, want de foto zou beledigend zijn.

Wat je als celebrity ook doet, voor sommige mensen kun je het nooit goed doen. Zeker voor gelovigen. Is de ene groep eens een keer niet beledigd, dan wel weer een andere religieuze groepering.

Zo valt de hele hindoewereld inmiddels over Rihanna heen. Dit omdat zij een foto in 'blote tieten' de wereld in heeft geslingerd. Nu is er niets mis met haar tieten, maar wel met de ketting die zij om haar nek heeft hangen.

De 32-jarige zangeres heeft namelijk een hanger van een hindoestaanse god om haar nek hangen. En dat is natuurlijk tegen het zere been van de gelovigen. "Je draagt een ketting met een symbool van mijn cultuur om je nek", klaagt een van de hindoes. "Hoezo mag dit gewoon door iemand worden gedaan die genoeg mogelijkheden heeft om uit te zoeken of zoiets beledigend is?"

Een ander jankt dat we inmiddels in 2021 leven en dat religie geen symbool van schoonheid hoort te zijn. "Ik hoop dat ze de ketting teruggeeft", klaagt een derde persoon, "want ze weet duidelijk niet hoe ze hem moet dragen omdat hij zo respectloos is."

De internationale media hebben de Barbadoseneze zangeres om een reactie gevraagd. Ze heeft nog niet gereageerd op alle kritiek.