Chick met enorme tieten hunkert naar piemel

FOK!kers die een stijfje krijgen van een flinke bos hout voor de deur, doen er verstandig aan hun Duits een beetje bij te schaven. De Duitse Yvonne Bar lukt het maar niet aan de man de komen. Volgens haar schrikt haar enorme voorgevel (cup H) mannen af.

Het huilen staat Yvonne nader dan het lachen. De afgelopen jaren heeft ze maar liefst 40.000 euro uitgegeven om haar lichaam te verbouwen. Zo kreeg ze tot maar liefst viermaal toe een paar grotere tieten en onderging ze een Braziliaanse kontlift. Bovendien is ze meerder malen volgespoten met botox en fillers.

Volgespoten is Yvonne dus inmddels wel genoeg, maar niet met een flinke dosis mannenpap. Ja, ze heeft zich weleens laten uitwonen door een bekende voetballer, maar deze wilde de relatie niet aan de grote klok hangen. Naar verluidt vanwege haar grote neptieten.

Yvonne is dus van plan opnieuw haar lichaam te laten verbouwen. Maar deze keer niet voor een nóg grotere boezem, maar juist een wat bescheidener maatje bloemkolen. "Ik wil graag een borstverklaring", jankt het mokkel. "Mannen beoordelen mij toch alleen maar op mijn borsten. Ik word behandeld als snoep, niet als een serieuze partner."

"Bovendien krijg ik rugpijn van al die siliconen", vervolgt Yvonne. "Op sommige dagen kan ik alleen maar op mijn rug liggen. Een borstverkleining is dan ook zeker het overwegen waard."

Desondanks zegt Miss Plastic Fantastic haar abonnement met de plastisch chirrug nog niet op. "Ik wil graag een nieuwe neus, want ik adem een beetje moeilijk. En ik wil mijn figuur ook laten verbouwen."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Tap ❤️ if you love this Bikini as much as I do

Een bericht gedeeld door 𝗬𝘃𝗼𝗻𝗻𝗲 𝗕𝗮𝗿 (@yvonne_bar_) op30 Sep 2020 om 12:57 (PDT)