Uitslag Fortuna Sittard - Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard vanavond met 0-1 gewonnen. Rai Vloet maakte in de 38ste minuut de winnende goal voor Heracles.

Heracles was in de eerste de gevaarlijkste ploeg en ging dan ook terecht met een voorsprong de rust. In de 38ste minuut zette Rai Vloet de ploeg uit Almelo op voorsprong. De aanvallende middenvelder werkte een voorzet van Luca de la Torre binnen.

In de tweede helft werd Fortuna Sittard wat gevaarlijker. De Limburgers kregen ook kansen op de gelijkmaker met enkele schoten van afstand. Delano Burgzorg, de man in vorm bij Heracles, kreeg een grote kans op de 0-2. De aanvaller kon echter Yanick van Osch niet passeren. Daardoor bleef het wel spannend in Sittard. Heracles kreeg amper kansen nog tegen, al was de Duitser Sebastian Polter met een volley nog bij de 1-1, maar zijn inzet raakte de lat.

Door de zege stijgt Heracles naar de negende plaats en blijft Fortuna op de elfde plaats staan. Het verschil tussen beide ploegen is nu drie punten het verschil.