Feyenoord-fans op FOK! steunen club met groot spandoek

Na een reeks van teleurstellende resultaten schijnt de zon weer voor de Feyenoord-fans op FOK!. Niet alleen klopte hun club PSV afgelopen zondag, ook het door hun gesponsorde spandoek is af. Met het doek 'FOK! steunt Feyenoord' kunnen de Feyenoorders, die nu even tijdelijk niet fysiek in het stadion mogen zijn, toch hun club steunen.

De supportersvereniging van Feyenoord, FSV de Feyenoorder, startte enige tijd geleden met een actie om de Kuip in deze coronatijden toch vol te krijgen. "Het coronavirus heeft ook het voetbal in zijn greep. Helaas zijn de tribunes leeg en het stadion vol krijgen met supporters gaat helaas nog wel even duren. Daarom willen wij het stadion op een andere, unieke manier vol krijgen! Met als ultieme doel om 47.212 Kuipstoeltjes vol te krijgen met aanmoedigingen", aldus de FSV over de actie waarbij tegen betaling een spandoek kon worden gekocht dat een plaatsje zou krijgen op de lege tribunes.

Dit inspireerde de fans van de stadionclub om geld bij elkaar te leggen voor een heus FOK! spandoek. Op die manier zorgden ze er voor dat kale lege stoeltjes plaats maken voor deze alternatieve manier om de spelers aan te moedigen. Ook steunen de fans zo de club en de FSV. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal van de spandoekenactie.

De trotse Feyenoorders op FOK! legden 250 euro bij elkaar en kregen in ruil daarvoor een spandoek van 50 stoelen groot. Vandaag ontvingen de trotse FOK!kers een foto van hun gloednieuwe spandoek dat binnenkort een plek in de Kuip krijgt.

FOK! steunt Feyenoord (Foto: De Feijenoorder)
FOK! steunt Feyenoord (Foto: De Feijenoorder)