Politie onderzoekt mishandeling van ouder echtpaar en zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op woensdag 27 januari voor de Albert Heijn aan het Goeverneurplein in Den Haag. Een echtpaar werd daar even na 16.30 uur geslagen door een man.

Kort voor de mishandeling was in de rij voor een kassa in de Albert Heijn een woordenwisseling ontstaan tussen het echtpaar en een vrouw. De vrouw was daarna boos weggelopen en liet haar boodschappen achter bij de kassa. Het echtpaar liep daarna naar buiten waar een man met stevige pas op hen afliep. Bij de fietsenrekken werd het echtpaar mishandeld. De man liep vervolgens weg de Koetsveldstraat in.

De man zag er als volgt uit: donkerbruin getint (Noord-Afrikaans uiterlijk), midden 20 jaar oud of iets ouder, donkere baard, ongeveer 1,80 m lang, hij droeg een blauwe jas en donkere broek en mogelijk droeg hij een donkere muts.

De vrouw zag er als volgt uit: lang zwart haar, donkere huidskleur, ze droeg opvallend rode lippenstift, droeg een donkere jas (vermoedelijk bontachtig), 40 à 50 jaar oud, ongeveer 1.59 m (of kleiner) en ze had een zwarte handtas bij zich. 

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij bureau Laak via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.