Jurassic World Evolution uit voor Switch

Jurassic World Evolution: Complete Edition is uit voor Switch, en dat laat Frontier Developments weten door een launchtrailer online te zetten.

In Jurassic World Evolution: Complete Edition bouw je dinosaurusparken in Las Cinco Muertes (The Five Deaths), een keten van vijf eilanden met verraderlijke weersomstandigheden. Spelers beginnen met het sturen van opgravingsteams om gefossiliseerde overblijfselen op te sporen, en geven vervolgens de opdracht aan begaafde wetenschappers om het kostbare DNA dat erin zit te extraheren en te bio-engineeren, waardoor dieren die millennia lang zijn uitgestorven nieuw leven worden ingeblazen.

Jurassic World Evolution: Complete Edition bevat elke DLC dat sinds de release op andere platformen is uitgebracht. In The Secrets of Dr. Wu vind je de nieuwe dinosaurussen Ankylodocus en Spinosaurus. In Jurassic World: Fallen Kingdom verhuis je dieren na een ramp op het eiland en in Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park helpen bekende NPC's je met de wederopbouw van het originele park. De stemmen van Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcolm zijn ingesproken door de acteurs die ze op het scherm tot leven hebben gebracht. Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, BD Wong en Bryce Dallas Howard zijn nog eens in de rol van de bekende films gekropen.

Daarnaast is er de challenge-modus, die een aanpasbare moeilijkheidsgraad introduceert, de aanpasbare sandbox-modus om zo zonder financiële beperkingen te spelen en vier Dinosaur Packs en de Raptor Squad Skin Collection, die nog meer dinosaurussen toevoegen.