En jij dacht dat Biden in zee ging met China

Veel is er gezegd en geschreven over Biden, en dan specifiek Hunter Biden, de zoon van de presidentskandidaat en niet de kandidaat zelf... Over dat deze in zee ging met China en dat dit dan op een of andere manier slecht zou zijn voor zijn vader. Maar projectie is Trump-minnaars niet vreemd want zo'n beetje bij alles wat ze aan Biden proberen te plakken, blijkt bij Trump zelf het geval.

Trump blijkt een bankrekening geheim gehouden te hebben aldus de New York Times. En niet zomaar een bankrekening, een bankrekening in China. Volgens zijn advocaat enkel opgezet om zaken te kunnen doen in China. Maar waarom wordt deze dan verborgen gehouden?

De advocaat van Trump wilde niet zeggen bij welke bank de rekening gehouden wordt. Maar in Trump Tower zit ICBC, China's grootste bank die door de Chinese overheid bestuurd wordt. De rekening in China hoort bij Trump's bedrijf Trump International Hotels Management. De rekening hiervan laat onder andere zien dat Trump veel meer belasting in China heeft betaald dan in de VS. Namelijk $188.561 van 2013 tot 2015 tegenover in diezelfde jaren $0 in de VS...

In 2017 rapporteerde Trump Internation Hotels Management een ongewone piek in omzet. Waar het normaal enkele honderd duizenden dollars was, was het in 2017 ineens $17,5 miljoen. Dit werd gevolgd door een persoonlijke opname door Trump van $15,1 miljoen...

Trump beweert vaak een handelsoorlog te voeren met China, en beweert productie terug naar de VS te willen halen. Echter laat hij met zijn bedrijven intussen veel in China maken.

De valse beweringen die Trump's handlangers doen over Hunter Biden, komen hiermee in schril contrast te staan met wat er daadwerkelijk aan de hand is.