Rollercoaster Tycoon 3 Complete Edition naar pc en Switch

Frontier Developments heeft vandaag RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition aangekondigd. Deze game wordt gepubliceerd onder het nieuwe Frontier Foundry-gameslabel.

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition bevat verbeterde graphics, aangepaste besturing en de uitbreidingspakketten Soaked! en Wild!. In de game is het de bedoeling dat je een echte tycoon wordt en een managementcarrière begint waarbij je parkfinanciën, winkeldiensten en personeel beheert. Er zijn tientallen scenario's om te volbrengen. je kunt je park uitbouwen met meer dan 300 unieke achtbanen en attracties, 500 landschapsstukken, 60 winkels en diensten en 20 dieren om te fokken en groot te brengen.

Wil je niet aan scenarios vastzitten en geen geldzorgen hebben dan is er de Sandbox-modus. Met Soaked! en Wild! kun je respectievelijk waterparken en dieren toevoegen. RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition is opnieuw ontworpen voor de Nintendo Switch, inclusief nieuwe besturing. De pc-versie is voor het eerst in breedbeeld, met volledige 1080p-resolutie en verbeterde compatibiliteit voor nieuwe pc-hardware.

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition komt 24 september uit op Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Store.