Verschillende gamemodi in Hitman III

IO Interactive heeft meerdere spelmodi aangekondigd die beschikbaar zullen zijn in Hitman III, waaronder de terugkeer van Elusive Targets, Contracts Mode en meer.

De Hitman III-campagnemodus neemt je mee op een avontuur naar uitgestrekte sandbox-locaties en vormt de afsluiting van de "World of Assassination"-trilogie.

Elusive Targets zijn de ultieme Hitman-uitdaging. Je moet een uniek doelwit opsporen, met weinig tot geen hulp van de HUD of Instinct, en een plan bedenken om ze tijdens de vlucht te elimineren. In Hitman III zijn er enkele wijzigingen aan in de Elusive Target-formule die de makers op een later tijdstip zullen onthullen.

In Escalations worden er in elke fase van het contract nieuwe elementen naar je toe gegooid. Vermommingsbeperkingen, extra beveiligingscamera's en andere soorten andere problemen zullen toegevoegd worden.

Play-to-create vormt de kern van de Contract-modus. Kies je eigen doelen, kies hoe je ze wilt elimineren en zorg ervoor dat het allemaal gebeurt. Als je het contract zelf hebt afgerond, daag je vrienden uit om te strijden om de beste score op de scoreborden. Zoekfilters laten je het exacte type contract vinden dat je wilt spelen. Er zijn ook Featured Contracts, waarbij IO Interactive het beste van het beste kiest om door de hele community te worden gespeeld.

Sniper Assassin is toegewijd aan langetermijnopdrachten en geeft je de taak doelen en bewakers te elimineren zonder een alarm te activeren, terwijl je uitdagingen voltooit om je score-multiplier te verhogen. In Hitman III kan Sniper Assassin alleen als singleplayer-ervaring op bestaande maps worden gespeeld.

Hitman III komt in januari 2021 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia.

Hitman III