FOK! Wat een weer: zowaar overal droog!

Welkom!  

Het bleef gisteren zeker niet overal droog. Ik zei nog 'een enkele bui', maar het waren er toch wat meer. Lang niet overal vielen er buien, maar de buien die er waren hadden een pittig karakter. Plaatselijk viel er nog zo'n 10 mm. Onweer werd echter vrijwel nergens waargenomen. In het westen brak de zon al snel door en daar bleef die ook de hele dag schijnen. In het binnenland waren er meer wolken aanwezig. 

Inmiddels zijn de buien aan het wegtrekken en spoedig zal het overal droog zijn. Vannacht kan er mist ontstaan in het binnenland. Aan de kust blijft een windje staan, dus daar blijft het mistvrij. De minima liggen tussen de 5 en 9 graden. Frisse nacht dus.

Vandaag zijn er overal zonnige perioden en blijft het overal droog. Er ontstaan wel wat stapelwolkjes, maar die zijn van het 'mooi-weer-type'. Tot neerslag komt het dus nergens. Op Terschelling wordt het 18 graden en in Maastricht 23. In Utrecht halen we de 21 graden. De weinige wind die er staat komt uit een noordelijke richting.

Maandag krijgen we ook een mooie dag met flink wat zon. Op dinsdag en woensdag is er weer kans op regen, maar daarna lijkt het langere tijd droog en stabiel weer te gaan worden met hogere temperaturen.

Fijne zondag!  

Meer weer op FOK!

Pforzheim (Foto: qltel)
Mooi weer in Pforzheim in Duitsland. (Foto:qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.