Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning verschijnt 8 september

THQ Nordic heeft bevestigd dat Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning 8 september 2020 uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De uitgever liet ook weten dat de avonturen doorgaan in 2021 met een nieuwe uitbreiding: Fatesworn.

Kingdoms of Amalur is gemaakt door de bestsellerauteur R.A. Salvatore, Spawn-maker Todd McFarlane en Elder Scrolls IV: Oblivion-maker Ken Rolston. De game speelt zich af in de Faelands, een land waar onsterfelijke Fae wonen van het zomer- en winterrijk. Er heerst een strijd tussen een splintergroep van de Fae van het winterrijk en de sterfelijke rassen. Jij speelt een naamloze personage die sterft. Gelukkig is er leven na de dood, anders was het een kort spel. Je wordt tot leven gewekt met de Well of Souls door een gnoom genaamd Fomorous Hugues. Je mag op zoek naar je geheugen, dat je kwijt bent geraakt, en je moet een einde maken aan de Crystal War die gevoerd wordt.

Er zijn verschillende edities aangekondigd:

  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Standard Edition kost € 39,99.
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Fate Edition kost € 54,99 en bevat de volledige game Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning en de aankomende uitbreiding Fatesworn, die in 2021 wordt uitgebracht.
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Collector’s Edition kost € 109.99. Deze bevat de volledige game en uitbreiding, met daarnaast nog een Alyn Shir Figurine (20.8cm x 18cm x 14.2cm), een Amalur keychain, vijf artwork-prints, een soundtrack en een Collector’s Box