Nieuwe pro-skaters in Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

In Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 worden enkele pro-skaters van nu toegevoegd aan de line-up van originele skaters. Deze zullen hun eigen, kenmerkende trucs met zich mee brengen. Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O’Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones zijn straks te vinden in de remaster.

"De skateboarding-scene van tegenwoordig wordt gevormd door een generatie skaters die met de originele Tony Hawk’s Pro Skater-games is opgegroeid", aldus Michelle Bresaw, hoofd product-management en marketing bij Activision. "De wereldberoemde pro-skaters die we aan deze remaster toevoegen namen de tricks en combo’s uit de videogame en maakten ze vervolgens in de werkelijke wereld mogelijk. We zijn er trots op dat de remaster de skatecultuur van tegenwoordig zal vertegenwoordigen met een gevarieerd aanbod aan skaters dat elke gamer zal aanspreken."

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 is een remaster van de eerste twee games in de Tony Hawk-franchise. De game bevat de originele levels, tricks en andere dingen. De game bevat ook geliefde features uit andere delen van de originele franchise, dus niet alleen de eerste twee delen, inclusief revert, lip tricks, wall plants en multiplayer-modes om online te spelen. Ook Create-A-Park en Create-A-Skater keren terug. De Create-A-Park-mode biedt dit keer toegang tot een uitgebreide editor die nieuwe aanpassingen mogelijk maakt. Met de Create-A-Skater-mode kunnen spelers hun zelfgemaakte parken online delen met vrienden en hun skaters op verschillende manieren customizen.

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 komt 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wie de game digitaal pre-ordert krijgt op 14 augustus 2020 toegang tot de Warehouse-demo.