Hertha BSC de sterkste in Berlijnse derby

Hertha BSC heeft ook het tweede duel sinds de herstart, zonder publiek, van de Duitse voetbalcompetitie gewonnen. In de Berlijnse derby tegen Union Berlin won Herta BSC thuis met 4-0.

Voor rust lieten beide ploegen weinig zien en de ruststand was dan ook 0-0. Na rust was dat direct anders. Na zeven minuten spelen in de tweede helft stond de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong. Eerst kopte Vedad Ibisevic hard raak na een strakke voorzet van Marvin Plattenhardt en later zou Ibisevic via een steekpass de assist geven van de 2-0. Dodi Lukebakio speelde de doelman uit en schoof de bal tegen het net.

Na iets meer dan uur was de wedstrijd definitief gespeeld nadat Cunha met een schot raak trof. In de 77ste minuut - kort na de invalbeurt van Dilrosun - werd het ook nog 4-0 door Dedryck Boyata.

Samenvatting Hertha BSC - Union Berlin (Bron: Youtube.com)