Actrice Megan Fox komt weer op de markt

Actrice Megan Fox is binnenkort weer op de markt. Na een huwelijk van tien jaar lijkt het sprookje tussen de lekkere milf en Brian Austin Green, het lulletje van tv-serie 'Beverly Hills, 90210', voorbij te zijn. 

"Ik zal altijd van haar blijven houden, en ik weet dat zij altijd van mij zal houden. We hebben samen een gezin opgebouwd, en dat is heel cool en heel speciaal", zo verhaalt Green tijdens zijn podcast. Fox werd een paar keer gefotografeerd met rapper, singer-songwriter, acteur en wigger Richard Colson Baker, oftewel Machine Gun Kelly, 16 jaar jonger dan de 46-jarige Green.

"Ze heeft een vent leren kennen, Colson. Ik heb hem nog nooit ontmoet. Megan en ik hebben het over hem gehad. Ze zijn op dit moment alleen goede vrienden. Ik vertrouw haar in haar keuzes, daar is ze altijd goed in. Ik wil niet dat mensen denken dat zij en hij de slechterikken zijn en dat ik een slachtoffer ben", zo treurt de blijkbaar in de steek gelaten Green die toch nog drie kinderen wist te verwekken bij Fox: Noah (7), Bodhi (6) en Journey (3).

Hieronder wat foto's om het geheugen op te frissen en voor het gemak allemaal maar eens onder elkaar op één pagina...


Megan Fox (Foto: Jason Merritt/Getty Images)


Ook Megan Fox (Foto:Jon Kopaloff/FilmMagic)


Megan Fox laat 'r jongens uit (Foto: Jemal Countess/WireImage)


Yep, ook Megan Fox (Foto: Jason Merritt/Getty Images)


Moahrr, Megan Fox (Foto: Jeffrey Mayer/WireImage)


Een Jaguar (Foto:  Andrew H. Walker/Getty Images for Jaguar)


Megan Fox, buiten (Foto: Jemal Countess/WireImage)


Megan Fox showt ondergoed van Brian Austin Green (Foto: Steve Granitz/WireImage)