Splatoon 2 krijgt tijdelijk een speciale demo

Nintendo heeft een speciale demo voor Splatoon 2 uitgebracht. Vanaf donderdag 30 april om 12:00 uur tot woensdag 6 mei om 23:59 uur kun je dan de game spelen. Let op, je hebt wel een Nintendo Switch Online-lidmaatschap en Nintendo Account nodig.

Tijdens het demo-evenement kunnen spelers online gaan om deel te nemen aan de 4-tegen-4-grondoorloggevechten tegen vrienden en bezitters van de volledige game. Daarnaast kunnen spelers de Profgevechten en de coöpstand Salmon Run proberen. Tijdens de demo-periode krijgen spelers niet alleen de kans om Splatoon 2 te spelen, ze kunnen ook een gratis proefperiode van zeven dagen voor Nintendo Switch Online activeren. Om de gratis proefperiode te activeren, moeten spelers op hun Nintendo Switch-systeem naar de Nintendo eShop gaan en daar voor de ‘Nintendo Switch Online’-sectie kiezen.

Spelers die de strijd na de demo-periode voort willen zetten kunnen Splatoon 2 met 33% korting aanschaffen tot zondag 10 mei om 23:59 uur. Na aanschaf worden de vorderingen die spelers maakten tijdens het demo-evenement overgezet naar de volledige game. Spelers kunnen ook 25% besparen op de digitale bundel Splatoon 2 + Octo Expansion en 33% besparen op alle Splatoon-merchandise in de My Nintendo Store, inclusief mokken, smartphonehoesjes en meer, zolang de voorraad strekt.

Als je je geheugen nog moet opfrissen: in onderstaande video worden alle spelmodi nog eens uitgelegd.