Michael P. wilde ontsnappen

De moordenaar van Anne Faber, Michael P. heeft een plan beraamd om uit de gevangenis te ontsnappen. Dat heeft hij samen met een 'goede vriend' bedacht. Die vriend was Admilson R.

Ja, en dat is ook al zo'n fijne vent. Die zit levenslang vast voor drie roofmoorden. Het ministerie wil niet bevestigen dat de plannen er waren, maar bevestigt wel dat er twee gevangenen zijn overgeplaatst. Volgens bronnen zouden er wapens en ontsnappingsmateriaal zijn gevonden die ze zelf hadden gemaakt.

Michael P. kreeg vorig jaar 28 jaar cel en TBS voor de moord en verkrachting op Anne Faber. Dat was groot nieuws, maar blijkbaar bevalt de cel Michael niet zo goed. 

Ik kan me herinneren dat er pas geleden in Zutphen ook al zo'n crimineel wilde ontsnappen. Misschien moeten we toch maar wat strenger worden in de beveiliging. Of beter nog, misschien moeten de cellen wat minder luxe worden zodat misdadigers beseffen dat de cel geen vakantie is. Dit is echter een persoonlijke mening. Aan de andere kant: zit het kwaad in je, dan krijg je het er ook niet zomaar uit.