Vrouw beroofd bij geldautomaat, politie zoekt getuigen

Een 43-jarige Tilburgse is zondag 19 april 2020 omstreeks 22.30 uur bij de geldautomaat aan de Westermarkt in Tilburg door een straatrover bedreigd met een vuurwapen. Ze werd beroofd van een gering geldbedrag dat ze zojuist gepind had.

Het slachtoffer vertelde dat ze met de fiets naar de pinautomaat van de Rabobank aan de Westermarkt was gereden. Ze plaatse haar fiets achter zich. Ze toetste haar pincode in, controleerde haar saldo en toetste een klein geldbedrag in voor opname. Op dat moment hoorde ze iemand van achteren naderen die dicht achter haar kwam staan. Ze keek om en zag een man staan met en vuurwapen in zijn rechterhand dat hij op haar gericht had. Hij pakte het geld uit de sleuf en rende daarmee weg in de richting van de flats.

Het zou gaan om een man van circa 20 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij heeft een mager postuur en is circa 1.85 -1.90 meter lang. Hij was geheel in het zwart gekleed en had een capuchon over zijn hoofd getrokken. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 090-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via WhatsApp.