Met een hond jagen in Hunting Simulator 2

Nacon en Neopica presenteren een nieuwe video van Hunting Simulator 2, het volgende deel van de jaagsimulatieserie dat op 25 juni 2020 zal verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers kunnen 6 open-wereld-gebieden verkennen, inclusief: de vlaktes van Colorado, de woestijn van Texas en de wouden van Europa.De fauna van elke regio is in Hunting Simulator 2 getrouw gereproduceerd, met 33 diersoorten om te bestuderen en op te sporen voor je missies, waaronder kleine en grote prooien, angstwekkende roofdieren en watervogels. Elk van de soorten heeft mannelijke, vrouwelijke, jonge en oude dieren die je kunt tegenkomen, voor een zo realistisch mogelijke ervaring.

Op verzoek van de community introduceert Hunting Simulator 2 een nieuw element: een jachthond om je tijdens de jacht te vergezellen. Terwijl je jacht maakt op je prooi, zullen de zintuigen van je hond je helpen de dieren te vinden en op te drijven. Ga samen met je hond op verkenning en ontgrendel alle content die in de game te vinden is.

Via een nieuwe interface kunnen spelers voor hun uitrusting kiezen uit meer dan 75 wapens en accessoires en 90 officiële kleding-items van gespecialiseerde merken: Browning, Winchester, Verney Carron, Bushnell, Kryptek en vele andere.