FOK! Wat een weer: voorlopig nog hetzelfde

Vandaag schijnt de zon opnieuw volop, in het westen en noordwesten is eerst nog sluierbewolking aanwezig. De maxima liggen rond 11°C. De oostelijke wind blijft overwegend matig.

In de nacht naar vrijdag is het onbewolkt. De minima komen uit rond 1°C, lokaal kan het licht vriezen. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig.

Vrijdag overdag is het zonnig. In de middag ontstaan er in het zuidoosten enkele stapelwolken. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 10°C op de Wadden tot lokaal 16°C in het zuidoosten. De wind is oost tot noordoost en is matig, 3-4 Bft.

De dagen daarna aanvankelijk zonnige perioden, droog en maxima net iets boven normaal. In de loop van komend weekeinde nemen de bewolking en de kans op neerslag toe (vooral maandag mogelijk met natte sneeuw). De maxima dalen naar waardes die duidelijk onder het langjarig gemiddelde liggen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Het was een mooie dag om in de tuin bezig te zijn.  (Foto: qltel)
Het was een mooie dag om in de tuin bezig te zijn. (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.