Man beroofd op Posbank tijdens 'seksdate''

Vrijdagavond is een man bedreigd en beroofd op de Posbank bij Rheden. Het slachtoffer dacht dat hij via een chatsite had afgesproken met een meisje. In werkelijkheid stonden twee mannen hem op te wachten. De volgende ochtend zagen agenten het slachtoffer zoeken naar zijn autosleutel. De politie zoekt nu getuigen en roept eventuele andere slachtoffers op om zich ook te melden.

Toen de man vrijdagavond de Posbank op kwam rijden, kreeg hij een berichtje dat hij naar een parkeerplaats moest komen. Het slachtoffer liep het bos in en werd daar naar de grond gewerkt door twee mannen. De daders bedreigden hem met een vuurwapen. De man werd beroofd van zijn spullen. Het slachtoffer kon niet weg omdat zijn autosleutel was meegenomen. Daardoor vonden politieagenten hem de volgende ochtend. De daders zijn in hun eigen auto vertrokken. Er is geen duidelijk signalement van de mannen.

De politie is op zoek naar getuigen en mogelijke slachtoffers. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier op de website.