Lange Frans en Baas B na tien jaar herenigd

Lange Frans en Baas B zijn weer terug bij elkaar. Na 10 jaar gaat het rapduo weer terug het podium op met hits als 'Moppie', 'Zinloos' en 'Het Land Van'. Op zondag 13 oktober staan ze met live band in Q-Factory Amsterdam.

Twee buurjongens uit Diemen-Zuid met een gezamenlijke passie: rappen en muziek maken. Net zo groot worden als Brainpower en Extince, dat was hun jongensdroom. Baas B als producer en samen als tekstdichters. Hun droom werd werkelijkheid: o.a. een Edison, 3FM Awards, TMF Awards, vele Top 40-hits, waarvan twee nummer 1-hits. Het succes kon niet op. Tot 2009…

De jongens zetten een punt achter hun gezamenlijke carrière. Aan de vriendschap kwam een einde. 10 jaar lang was er geen contact. Verzoeningspogingen van Bart liepen op niets uit. De liefde was over. Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest.

10 jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden. Als basis de diepgewortelde vriendschap en de liefde waar alles mee begon, de muziek. De flow tussen Lange Frans en Baas B is weer terug. Lange Frans & Baas B: “Waar we eerst een sterk team waren, dreef onbegrip ons uit elkaar. Elkaar weer kunnen vinden, is het mooiste wat er is.”