MXGP 2019 racet in beeld

Milestone kondigt vandaag MXGP 2019 aan, de nieuwe game van het officiële FIM Motocross World Championship. MXGP 2019 laat spelers voor het eerst in de serie in de huid kruipen van professionals in het huidige MXGP seizoen, om in het kampioenschap te rijden met alle races, motoren en teams van het 2019 seizoen.

Spelers kunnen meedoen in de MX2-categorie of rechtstreeks in de MXGP-topklasse, en kunnen kiezen of ze aansluiten bij een officieel team of tekenen bij een sponsor in een custom team. Eindelijk kunnen alle fans van de game de spanning van het kampioenschap op hetzelfde moment beleven als hun favoriete kampioenen!    

Het huidige seizoen is niet de enige nieuwe feature in MXGP 2019; voor de eerste keer kun je met Track Editor aan de slag. Daarnaast kan er gekozen worden uit vier verschillende omgevingen voor de baan, ieder met verschillende achtergronden: bos, strand, woestijn en jungle. Banen die door spelers zijn gemaakt kunnen gedeeld worden met de community. 

Om je rijvaardigheid te trainen bevat MXGP 2019 een van de meest geliefde features: de Playground, gelegen in de Provence, en kan worden ontdekt in free roaming. De Playground is volledig opnieuw ontworpen, uitgebreid en verrijkt met nieuwe gebieden en nieuwe game modi, die later worden onthuld. Een van de meest belangrijke nieuwe features in de gameplay is de Waypoint modus, waarmee spelers hun eigen offroad pad kunnen ontwerpen en met de community kunnen delen. 

MXGP 2019 is vanaf 30 augustus beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc.