Tiny Tina komt terug in Borderlands 3

We weten nog niet veel over de cast van Borderlands 3, maar we weten in ieder geval dat een oude bekende terug gaat komen: Ashly Burch heeft wederom de rol van Tiny Tina op zich genomen voor het derde deel van de loot-and-shoot. Dat bevestigt Gearbox-CEO Randy Pitchford op Twitter.

Tiny Tina is een mentaal instabiele tiener die een grote liefde heeft voor explosies, crumpets en knuffelbeesten, en geldt als een van de publieksfavorieten van de Borderlands-franchise. Ze had onder andere een prominente rol in het hoofdverhaal van Borderlands en de DLC's Mister Torgue's Campaign of Carnaga en Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. 

Tevens is ook bevestigd dat Rhys terugkomt uit Tales of the Borderlands, maar stemacteur Troy Baker heeft gezegd dat hij niet voor de rol zal terugkeren. Dit zorgde voor wat onenigheid tussen Pitchford en Baker: Baker beweerde dat hij aan de kant was gezet door Gearbox, terwijl Pitchford beweerde dat Baker zelf de keuze had gemaakt om Rhys niet in te spreken.

Borderlands 3 komt op 3 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie zal voor zes maanden exclusief verkrijgbaar zijn in de epic games store. 

Tinytina3