'Aankomende week aankondiging Metroid Prime Trilogy en Super Mario Maker 2'

Er gaan geruchten dat er aankomende week een Nintendo Direct plaatsvindt waarin een Metroid Prime Trilogy aangekondigd wordt – en mogelijk Super Mario Maker 2.

Geruchten moet je natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen, maar deze zijn bevestigd door Nintendo-insider ‘king zell’, die het vaker bij het juiste eind heeft. 13 februari is de datum die we in de gaten moeten houden. Of dan de Direct uitgezonden wordt, of alleen wordt aangekondigd is nog afwachten. King zell heeft op het forum van Resetera aangegeven dat we in ieder geval nieuws over een Metroid Prime Trilogy voor Nintendo Switch mogen verwachten.

Daarnaast schijnt Super Mario Maker 2 in de maak te zijn. Nieuws hierover zou ook tijdens de Direct naar buiten gebracht kunnen worden. Of niet, want Nintendo heeft een hoop Switch-aankondigingen op de agenda staan voor dit jaar, maar king zell is niet helemaal zeker over het schema. Wel kan hij bevestigen dat Pikmin 3, een nieuwe 2D Zelda en de langverwachte Pokémon RPG zich onder de games van 2019 bevinden.

We wachten in spanning af wat deze week ons gaat brengen.

 Nintendo direct