Ontwikkelaar Agony kondigt Succubus aan

MadMind Studio, de studio achter de horrorgame Agony, heeft een nieuwe game aangekondigd die zich afspeelt in hetzelfde universum. In Succubus ga je als succubus de strijd aan met de nieuwe heerser van de hel.

Gedreven spelers van Agony (en de speciale UNRATED-versie voor pc) hebben eerder al kennisgemaakt met de hoofdrolspeelster van Succubus. In deze game kon je namelijk haar singleplayer-campaign vrijspelen. Waar Agony echter vooral probeerde een survival horror te zijn, zal Succubus een actiegame worden met een horrorthema. Of de ontwikkelaar dit keer met betere gameplay op de proppen weet te komen, is afwachten. Zoals je in onze review kunt lezen was de aankleding van Agony prima in orde, maar sloeg de gameplay de plank volledig mis.

Wanneer Succubus precies uitkomt is nog niet bekendgemaakt, wel weten we dat de game vooralsnog alleen naar pc komt. MadMind heeft samen met de aankondiging onderstaande concept gameplay-video online gezet. Gezien het thema van de game, is een kleine NSFW-waarschuwing wel op zijn plaats.