Manchester United pakt in slotminuut de volle buit

In de thuiswedstrijd tegen Newcastle United heeft Manchester United zaterdag een 0-2 achterstand omgebogen naar een 3-2 overwinning. Ondanks de zege is de verwachting dat trainer José Mourinho in de komende dagen ontslagen wordt.

Newcastle begon fantastisch aan de wedstrijd. Binnen tien minuten stond de club dankzij doelpunten van Kenedy en Ayoze Pérez op voorsprong. De ploeg van Mourinho was door de snelle achterstand niet wakker geschud maar bleef met weinig inspiratie spelen.

Na rust vertoonde de thuisclub wel inzet en Newcastle werd continue onder druk gezet. Manchester kreeg verschillende kansen. Twintig minuten voor tijd scoorde invaller Juan Mata via een vrije trap. Zes minuten later viel ook de gelijkmaker. Na een combinatie met Paul Drogba scoorde Anthony Martial in de korte hoek. In de laatste minuut was het Alexis Sánchez die de winnende treffer voor MUFC scoorde.