Speciale 500 miljoen limited edition PS4 Pro aangekondigd

Sony heeft een speciale PlayStation 4 Pro aangekondigd. Deze '500 Miljoen Limited Edition' is gemaakt om te vieren dat Sony in totaal meer dan vijfhonderd miljoen PlayStation-consoles heeft verkocht.

In totaal worden er slechts vijftigduizend gemaakt. Een aantal wordt beschikbaar gemaakt om te winnen, de rest is vanaf 24 augustus beschikbaar bij verschillende retailers in Europa voor 499 euro. Ongetwijfeld wordt het een hot item, dus wil je er per se één hebben let dan goed op wanneer pre-orders beschikbaar komen.

De console zelf zit in een transparante huls en is dark blue van kleur. Het is een 2TB PlayStation 4 Pro en dankzij het blauwe licht wanneer hij aanstaat, kun je in de console zelf kijken. Elke console komt met een koperen plaat waar het unieke nummer staat ingeprint. Naast de console komen er ook controllers (64 euro) en headsets (89 euro) in dezelfde stijl.

Vijfhonderd miljoen is natuurlijk ook een feit om bij stil te staan, want het zijn nogal wat PlayStation-consoles. Een indrukwekkend resultaat en gezien de huidige staat van PlayStation zullen er nog vele miljoenen bijkomen.

PlayStation 4 Pro 500 Miljoen Limited Edition

PS4 Controller 500 miljoen

PS4 Headset 500 miljoen