Mech brawler Override komt in december

Modus Games, dat heeft meegewerkt aan de actiegame Extinction van eerder dit jaar, heeft een volledig nieuwe game aangekondigd: Override: Mech City Brawl. 

De titel laat weinig aan de verbeelding over, want Override is inderdaad een mech brawler die zich hoofdzakelijk afspeelt in stedelijke omgevingen. Override gaat twaalf verschillende 'epische' mechs bieden die ieder hun eigen unieke vechtstijl en vaardigheden hebben. De stedelijke arena's worden gebaseerd op echte steden en landen, onder andere Egypte, Mexico, San Francisco maken hun opwachting, en uiteraard mag Tokio ook niet ontbreken.

In Override zal je in staat zijn je eigen mech volledig te customizen met skins en accessoires om de mech je eigen te maken. De game zal zowel local als online multiplayer bieden in de vorm van versus en co-op, ook een singleplayer campaign zal niet ontbreken. Override zijn meest unieke mode is Party Co-op, waarbij twee tot vier spelers ieder dezelfde mech besturen. Zo zal één speler de benen besturen, en andere spelers de verantwoordelijkheid hebben over de armen of speciale vaardigheden.

Override: Mech City Brawl komt 4 december naar PlayStation 4, Xbox One en pc.