Eerste trailer van The Predator gelanceerd

Met de lancering van de eerste trailer van The Predator wordt er weer nieuw leven ingeblazen in een franchise die begon met de eerste Predator-film uit 1987 van regisseur John McTiernan. In deze reboot van de sciencefiction-films keren de dodelijke aliens 8 jaar na Predators (2010) terug op het witte doek.

In deze heruitvinding van Predator, die geregisseerd wordt door Shane Black (Iron Man 3The Nice Guys) verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.

De cast zal onder andere bestaan uit Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jane Thomas, Augusto Aguilera, Jake Busey en Yvonne Strahovski.

The Predator is vanaf 13 september 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien.