Bejaarde vrouw zwaar gewond na laffe overval

Rustig van haar zondagmiddag genieten, was er voor een 73-jarige bewoonster van de Coolsestraat in Rotterdam vandaag niet bij. Twee mannen drongen haar huis binnen, sloegen haar in haar gezicht en namen haar sieraden mee. De politie zet alles op alles om de verdachten te pakken.

Rond 14:15 uur wisten de twee mannen in de woning van het slachtoffer binnen te dringen. Vermoedelijk hebben ze de vrouw achtervolgd nadat ze een boodschap had gedaan op de 1ste Middellandstraat. De overvallers sloegen de oudere vrouw tot bloedens toe en trokken haar sieraden af. Daarna gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer gewond en hevig geschrokken achterlatend.

De politie opende direct de jacht op de laffe overvallers. Het gaat om twee getinte mannen van ongeveer 20 jaar. De een droeg een donkere pet, donkere kleding en witte schoenen. De ander had een donkere jas aan en een capuchon op. Hij droeg een donkere broek met een witte bies en donkere schoenen. Mensen die informatie hebben over de overval of dader wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bejaarde vrouw zwaargewond na laffe overval (foto: stockfoto politie.nl)
Bejaarde vrouw zwaargewond na laffe overval (foto: stockfoto politie.nl)