Trailers kijken: de bioscoopreleases van week 17

We doen ons wekelijkse rondje langs de nieuwe films wel, maar toch zal iedereen naar Avengers: Infinity War trekken. Mogelijk dat een paar laatkomers nog naar een vertoning van Black Panther gaan, maar bij alle andere films zal het lekker rustig in de zaal blijven. Maar voor de mensen die niet van superhelden houden hebben we ook wat andere nieuwe films hieronder op een rijtje gezet.

De Matchmaker

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek.

Romans

Malky is een hardwerkende man van middelbare leeftijd. Maar zijn leven gaat gebukt onder onzekerheden en psychische problemen. Op jonge leeftijd is hij seksueel misbruikt door een priester die hij vertrouwde en naar wie hij opkeek. Hier wordt hij steeds opnieuw mee geconfronteerd. Nu gaat hij de strijd aan met de demonen uit zijn verleden.

Avengers: Infinity War

Iedereen weet al waar die over gaat en je hebt onze review inmiddels kunnen lezen, maar omdat die zo lekker is posten we hier nog één keer de trailer van de grootste film van 2018.