Willem II niet verder met Robbemond

Willem II en Reinier Robbemond gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar, zo is op de officiële website van de Tilburgers te lezen. De trainer nam eerder dit seizoen het stokje over van de vertrokken Erwin van der Looi. Ook assistent-trainer Dogan Corneille vertrekt bij de club.

"De wijze waarop Reinier na het vertrek van Erwin samen met Dogan en Harald gewerkt en gepresteerd heeft, verdient onze complimenten. Ze hebben mooie resultaten behaald. Daarvoor zijn we hen zeer dankbaar", aldus technisch directeur Joris Mathijsen. "Na goed en prettig met deze technische staf samengewerkt te hebben, is het in onze ogen tijd om te verfrissen. Daarom willen we het seizoen 2018 - 2019 met een aantal nieuwe gezichten voor de groep beginnen."

Robbemond respecteert de keuze van de clubleiding. "Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen tijdens de moeilijke situatie waarin de club zat. Met een aantal fantastische wedstrijden, zoals tegen PSV, Utrecht en NAC én met een manier van spelen waar we trots op zijn, hebben we eraan bij kunnen dragen dat de club zo goed als veilig is."

"We zullen de laatste twee wedstrijden er alles aandoen om er het maximale resultaat uit te halen en het seizoen goed af te sluiten met de steun van ons publiek. Verder heb ik genoten van de samenwerking met Dogan en Harald, uiteraard de rest van de staf en de chemie met de spelers. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging in mijn carrière en wens Willem II alle succes in de toekomst."