'Nieuwe BioShock in de maak door onbekende 2K Studio'

Er zou een nieuwe BioShock in de maak zijn bij een nog niet bekende 2K-studio. Dat laat Kotaku weten in een artikel dat ingaat op de problemen bij Hangar 13, de 2K Studio die Mafia III hebben gemaakt en daarna gesloten is.

Volgens de anonieme bronnen van de website was de nog onbekende studio gelegen naast Hangar 13. Daar werkt een kleine groep mensen aan een project met de codenaam 'Parkside'. Ze waren in die tijd van Hangar 13 rustig op zoek naar nieuwe game-ontwikkelaars voor een game waar ze niet over spraken. Een geheim naast je deur lekt toch wel, en een bron geeft aan dat het om BioShock gaat. De nieuwe BioShock zou op Unreal Engine 4 draaien.

BioShock Infinite is alweer 5 jaar oud. Daarna kwam er nog een bundel met BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite op PlayStation 4, Xbox One, en pc in 2016.

Wraakactie van ex-medewerkers van Hangar 13? Kotaku die een grote duim heeft? Of is het daadwerkelijk zo en is het wachten op de officiele aankondiging? Wie het weet mag het nog niet zeggen.

BioShock Infinite -review (Foto: 2K Games)