"Elke fan zou Neymar graag in zijn team hebben"

Real Madrid neemt het woensdagavond op tegen Paris Saint-Germain in de Champions League en dat wordt ook een clash tussen Cristiano Ronaldo en Neymar.

Neymar keert terug in Spanje nadat hij afgelopen zomer Barcelona verruilde voor PSG, maar de geruchten over een vertrek van de aanvaller zijn hardnekkig. Real Madrid zou interesse hebben in de Braziliaan, die zou mogen vertrekken van de clubleiding van PSG als de club er dit seizoen in slaagt om de Champions League te winnen.

"Ik denk dat de Real-fans Neymar graag voor Real Madrid zouden zien spelen", vertelt Marcelo op een persconferentie. "Hij is een wereldster. Elke fan zou Neymar graag in zijn team hebben. Neymar en Ronaldo zijn geweldige spelers, die in beslissende wedstrijden kunnen scoren. Maar ik denk niet dat het alleen een wedstrijd tussen hen is."

Zinédine Zidane deelt de mening van de linksback. "Neymar kan het verschil maken. Cristiano is een buitengewone speler, maar het is niet Cristiano - Neymar, het is Real - PSG." De Champions League is het enige podium waar Real Madrid dit seizoen nog succes kan boeken, het is al uitgeschakeld in de Copa del Rey waar het in LaLiga een straatlengte achterstand heeft op koploper Barcelona.