Huntelaar: "Moet over mijn toekomst gaan nadenken"

Klaas Jan Huntelaar heeft de intentie om er nog een jaar aan vast te plakken bij Ajax. De 34-jarige aanvaller voelt zich goed.

Huntelaar keerde afgelopen zomer terug in Amsterdam en hij kreeg van de clubleiding toen een contract voor één seizoen. "Ik kan nu zeggen dat ik vooral met mijn spel bezig ben, maar ik moet wel over mijn toekomst gaan nadenken. Ik ben nog niet van plan te stoppen", vertelt hij aan Ajax Life.

"Ik voel me goed, fit. Zolang dat het geval is, wil ik doorgaan." Bijtekenen is wat Huntelaar betreft de meest logische keuze. "Ik laat eerst de komende maanden op me afkomen. Dan maak ik mijn keuze, Ajax ook. Als een van ons niet verder wil, wordt het een lastig verhaal. We gaan het zien."

Klaas Jan Huntelaar scoorde dit seizoen zeven keer in de Eredivisie en door de vormdip van Kasper Dolberg is hij vaak basisspeler. "Of je het beste pad hebt gekozen, weet je pas als je ze allebei hebt bewandeld. En dat gaat niet. Je kan er maar één kiezen", besluit de 76-voudig international.