Rodwell komt toch niet op stage bij Vitesse

Jack Rodwell komt niet op de proef bij Vitesse. De middenvelder zou vanaf donder meetrainen met de club, maar dat gaat niet door.

Vitesse liet woensdag via de officiële kanalen weten dat Rodwell op de proef zou komen bij de club. Het voormalig talent en de drievoudig international van Engeland zou vanaf donderdag meetrainen bij Vitesse, maar inmiddels blijkt dat de stage niet doorgaat.

Wanneer Rodwell fit genoeg zou zijn, zou hij het seizoen op huurbasis afmaken bij Vitesse. Het ziet er echter naar uit dat Rodwell echter gewoon bij Sunderland blijft. "Omwille van organisatorische redenen gaat de proefperiode van Jack Rodwell bij Vitesse niet door", meldt Vitesse via de officiële kanalen.

Hierdoor kunnen de supporters van Vitesse de komst van Rodwell vergeten. De 26-jarige middenvelder gold jaren geleden als één van de grootste talenten van Engeland. In 2012 werd hij voor 15 miljoen euro door Manchester City overgenomen van Everton, maar bij de grootmacht uit Engeland slaagde hij er niet in om door te breken. Sinds 2014 staat Rodwell onder contract bij Sunderland.