Villarreal stunt met zege op Real Madrid in Bernabťu

Real Madrid blijft maar kwakkelen in La Liga. De Spaanse kampioen ging zaterdag in de slotminuten pijnlijk onderuit tegen Villarreal.

Vorige week hervatte Real de competitie met een gelijkspel bij Celta de Vigo (2-2) en nu hield de Koninklijke dus zelfs niks aan de wedstrijd over. De thuisploeg domineerde wel en er werden genoeg kansen gecreëerd. Het ontbrak echter aan een goede afronding.

Cristiano Ronaldo was voor rust het gevaarlijkst. Doelman Sergio Asenjo had een antwoord op een vrije trap van de Portugees en even later voorkwam de keeper dat Ronaldo van dichtbij scoorde na een pass van Isco. In de tweede helft ging de wedstrijd wat meer gelijk op, al bleef Real wel aandringen om de winnende goal te maken.

In de slotminuten ging het voor de ploeg van Zinédine Zidane mis. Villarreal, nu vijfde in La Liga, zette een tegenaanval in en Enes Ünal stuitte op Keylor Navas. In de rebound stiftte Pablo Fornals de bal echter heerlijk met een boogje in het doel: 0-1. Real Madrid staat daardoor nu al zestien punten achter koploper Barcelona.