Man eindelijk blij na kwijtraken megapiemel

De Keniaan Forence Owiti Opiyo kan eindelijk een normaal leven leiden. Waar de gemiddelde mannelijke FOK!ker niet veel meer dan een schamele 35 centimeter op tafel kan leggen, had de 20-jarige jongeman pas echt een paarsgepunte lans van enig formaat: Forence had bijna een meter aan piemel in zijn broek zitten - 91 centimeter, om wat preciezer te zijn.

In 2006 zag de jongen een cyste op zijn genitaliën, die destijds werd verwijderd. Een jaar later kwam het ding echter terug, met een stevige portie wraak. Forence's piemel zwol op en werd uiteindelijk bijna een meter lang, met daaronder een stel ballen van bij elkaar vijf kilogram, die van Randy Marsh waren er niks bij.

Overdrijven is nooit fijn en ook een piemel van bijna een meter lang is bepaald geen geschenk. De arme knul moest zijn school laten voor wat het was en had geen geld om een ingreep te betalen. Medicinale kruiden hielpen evenmin en dus zat Forence in zak en as, hij begon te geloven dat hij vervloekt was. "Ik vertelde mijn oma dat ik een ziekte had, maar niet wist wat het was. Ik dacht aan een vloek en dat het het werk van de duivel was", vertelt hij.

Hoe zijn piemel precies zo groot werd is niet helemaal duidelijk, maar mogelijk komt het door een muggenbeet. Daardoor zouden larven in de bloedstroom terecht kunnen komen, die uitgroeien tot parasitaire wormen die een en ander blokkeren, waardoor de penis enorm op kan zwellen.

Een buurman van Forence zette het verhaal op social media, waar het veel aandacht kreeg en uiteindelijk ook de aandacht trok van de vrouw van een lokale bestuurder. Die vrouw gaf een arts opdracht om eens naar de zaak van de enorme zaak te kijken, wat resulteerde in twee operaties: één om de hele boel een wat beter formaat te geven en daarna nog een ingreep om te zorgen dat alles ook nog naar behoren functioneert, wat het nu weer doet.

"Toen ik opstond was ik verbaasd dat mijn lichaam zo licht was, er was zoveel gewicht weg. Ik kon nu eindelijk weer zwemmen, want met dat ding kwam ik niet eens in de buurt van een zwembad. Nu kan ik hardlopen en voetballen", spreekt hij gelukkig. Overigens is dat niet zijn eerste prioriteit, en zijn droom om uiteindelijk een gezin te stichten is dat ook nog niet: Forence wil eerst heel graag de misgelopen jaren aan onderwijs inhalen, waarmee we hem natuurlijk veel succes wensen.