73-jarige Tilburger zwaargewond na duw

In Tilburg liep een 73-jarige man meerdere botbreuken, waaronder gebroken nekwervels, op nadat hij woensdagavond door twee jongeren met een getint uiterlijk van een trap af werd geduwd. Dat meldt Omroep Brabant op haar website. 

Het slachtoffer arriveerde rond kwart over acht bij zijn woning aan het Korvelplein. Om bij zijn voordeur te komen, moest hij een trap op, maar werd daarbij gehinderd door de twee jongens. Op het moment dat hij de twee aansprak gaf een van hen hem een harde duw tegen zijn borst. De man sloeg achterover van de trap en liep onder meer gebroken nekwervels, een gebroken hand en meerdere kneuzingen op. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. 

De daders vluchtten na hun 'dappere daad' weg richting de Tafelbergstraat. De politie is nog op zoek naar de verdachten. De eerste dader is circa 20 jaar oud, getint uiterlijk en een donker haar met een kuif. De tweede verdachte is circa 18 jaar, getint uiterlijk, donker haar, tenger postuur en brildragend. De politie verzoek getuigen om zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000