Janssen: "Bij een andere club zou ik worden afgemaakt"

Vincent Janssen kent een teleurstellend debuutseizoen bij Tottenham Hotspur, maar geniet van de steun die hij krijgt van de trainer en de supporters.

Na een geweldig jaar bij AZ, koos Janssen voor een vertrek naar Tottenham Hotspur. Bij de club uit Engeland is de aanvaller er nog niet in geslaagd om te overtuigen. In 24 competitiewedstrijden wist Janssen pas twee keer het net te vinden. Ondanks de teleurstellende cijfers, blijft hij gesteund worden in Londen.

"Bij een andere club zou ik waarschijnlijk worden afgemaakt, maar hier is het anders. De trainer, de stad, de spelers en zelfs de fans begrijpen dat een nieuwe speler tijd nodig heeft om te wennen bij een nieuwe club en in een nieuwe stad", vertelde Janssen in gesprek met The Sun.

Vooral van de steun van de supporters staat Janssen te kijken. "Ze zien dat ik hard werk. De steun en liefde die ik krijg waardeer ik enorm. Ze hadden zich tegen mij kunnen keren, maar ze blijven me toejuichen. Misschien is dat wel de reden waarom ik er zoveel vertrouwen in heb dat het goed komt", aldus Janssen.