Content aankomende For Honor-bèta bekendgemaakt

Ubisoft heeft vandaag de content bekendgemaakt van de gesloten bèta van For Honor die van 26 tot 29 februari 2017 plaatsvindt. Daarnaast heeft Ubisoft de website SCARS het leven ingeroepen zodat je beloond kunt worden met een code voor de closed bèta.

Je krijgt vier dagen lang de kans om de nieuwe multiplayer-content, nieuwe maps en nieuwe speelbare helden uit te proberen. Je kunt kiezen tussen 9 van de 12 helden van de drie facties – de ridders, de vikingen en de samoerai. Alle helden zijn uniek en hebben hun eigen speelstijl, harnas, wapens, vaardigheden en voortgang. Drie van de vijf multiplayermodi voor For Honor zijn in de bèta aanwezig: Dominion 4v4, Brawl 2v2 en Duel 1v1. De bèta bevat zes tactische omgevingen waaronder drie nieuwe maps. Ten slotte krijgen spelers voor het eerst de kans om mee te doen aan de Faction War, een constante cross-platform meta-activiteit die alle multiplayer-ervaringen van For Honor meeneemt in de eeuwige strijd tussen de ridders, vikingen en samoerai. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven voor de closed bèta.

SCARS is een interactieve website waarbij spelers de verhalen achter de strijders van For Honor ontdekken en worden tegelijkertijd beloond met een closed bèta code. Elk litteken op een wapen vertelt een verhaal over de intense en bloederige gevechten met andere strijders. De Krijgsheer, Kensei en de Plunderaar staan tegenover elkaar in twaalf unieke en exclusieve video’s. Om hun helden te eren, hebben spelers de mogelijkheid om wapens te kiezen en aan te passen zodat deze zo goed mogelijkheid bij de Held past. Spelers hebben de keuze tussen een zwaard, de bijl of de Nodachi en kunnen drie elementen met in totaal 192 combinaties aanpassen. Eenmaal voorbereid krijgen spelers hun closed bèta-code. De SCARS-website is hier te bezoeken.