Watch Dogs 2 teaset nieuwe sci-fi game van Ubisoft

Ubisoft heeft een korte teaser van een nog onaangekondigd project als easter egg in Watch Dogs 2 gestopt. Dit artikel kent kleine spoilers voor een missie in Watch Dogs 2, dus let op.

Watch Dogs 2 draait natuurlijk om het hacken van van alles en nog wat in San Francisco, maar in de game zijn zelfs game-ontwikkelaars niet veilig. In een missie krijg je de taak om een teaser van een game te stelen die bedoeld is voor de E3. Deze teaser kan je vervolgens zelf bekijken.

Leuke twist zou je zeggen, maar volgens een ex-Ubisoft werknemer is de game die in de teaser wordt laten zien echt in ontwikkeling bij Ubisoft. "Oh, eindelijk wordt dit eens geteased. Ik hoorde hier al een klein beetje over voordat ik twee jaar geleden bij Ubisoft vertrok. Ik weet best wel zeker dat het echt is. Ik hoorde hier en daar wat dingen over een game die zich afspeelt in de ruimte. Maar ze waren heel voorzichtig in het verspreiden van informatie, dus meer weet ik niet.", aldus de anonieme NeoGAF-gebruiker.

In diezelfde missie wordt er ook gehint naar een Assassin's Creed dat zich zou afspelen in Egypte, waar eerder al hardnekkige geruchten over waren. Wat denken jullie, marketingstunt of een daadwerkelijk project? Hoe dan ook, Watch Dogs 2 komt 15 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Uiteraard kun je binnenkort onze review van Watch Dogs 2 verwachten.