Trailer: Salazar zweert wraak in nieuwe Pirates of the Caribbean

Er is een ernstig gebrek aan Johnny Depp in de eerste trailer voor de vijfde Pirates of the Caribbean. Is er minder te zien van de excentrieke Jack Sparrow in deze film?

De trailer toont hoe Captain Salazar (Javier Bardem) een bericht heeft voor Captain Jack. Salazar, een oude rivaal van Sparrow, is ontsnapt uit de Devil's Triangle en speurt nu de wereldzeeën af, in een missie om alle piraten om het leven te brengen. Intussen is Sparrow zelf op zoek naar de drietand van Poseidon, waarmee hij denkt Salazar te kunnen verslaan.

De vijfde Pirates-film heeft in de VS de titel Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, maar wordt in sommige landen uitgebracht als Pirates of the Caribbean: The Revenge of Salazar. In Nederland, en enkele andere landen is het vervolgens weer Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. Het is niet duidelijk waarom dit zo is, en voor hoeveel verwarring dat gaat leiden als de film op thuismarkten verschijnt. De film is voor die tijd echter gewoon in de bioscoop te zien, en wel in mei 2017.