Xbox One S-bundels met Battlefield 1 aangekondigd

Xbox-protegé Larry Hryb heeft vandaag op zijn website majornelson.com bekendgemaakt dat er volgende maand een drietal nieuwe Xbox One S-bundels komen in combinatie met de game Battlefield 1. We zien naast de standaard witte variant nog een grijze en een camouflage-groene editie.

Vanaf 13 oktober is de witte editie met een 500GB harde schijf inclusief Battlefield 1 te krijgen in Europa. Het gaat dan om de digitale versie van de Battlefield 1 Standard Edition. De prijs voor deze bundel staat op 299 dollar, wat zeer waarschijnlijk neerkomt op 350 euro. Tevens inbegrepen is een maand toegang tot EA Access, om de inmiddels 25 tellende EA-gameverzameling een maand voor niets uit te kunnen proberen.

De 'storm-grijze' editie, die qua bundelinhoud identiek is aan de witte editie, krijgt dezelfde prijs. Echter is deze bundel helaas alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Of de grijze bundel uiteindelijk ook in Europa gaat verschijnen is niet bekend.

Het paradepaardje van de drie bundels is de Xbox One S Battlefield 1 Special Edition Bundle, geheel in camouflage-groene kleuren, waarmee je een Xbox One S met 1TB schijfruimte krijgt, en de digitale versie van Battlefield 1 Early Enlister Edition, waar allerlei extra content bij zit inbegrepen zoals The Hellfighter Pack, The Red Baron Pack en de Lawrence of Arabia Pack. Deze editie krijgt net als de andere twee ook een gratis maand EA Access en is straks te verkrijgen voor 350 dollar, wat zeer waarschijnlijk neerkomt op 400 euro.