Vak-P FC Twente ontzegt toegang bestuursleden Eredivisieclubs

De vak-P supporters van FC Twente hebben op hun Facebookpagina laten weten dat de bestuursleden van vijf Eredivisieclubs niet meer welkom zijn in de Grolsch Veste. In het Facebookbericht laten de supporters weten dat een aantal clubs FC Twente liever kwijt dan rijk waren. 

Het gaat om de clubs Excelsior, Feyenoord, FC Groningen, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. Aankomende zaterdag mag Excelsior aantreden in de Grolsch Veste. Op een warm ontvangst hoeft commercieel directeur Wouter Gudde in ieder geval niet te rekenen. ''Aanstaande zaterdag is Excelsior te gast. Normaal gesproken hoort hier een ‘gastvrij’ ontvangst bij, maar gezien de woorden van o.a. meneer Wouter Gudde denken wij hier in dit geval toch echt anders over. '', laten de supporters weten. 

Hoe vak-P dit statement uit gaat voeren, is nog geheel onduidelijk. Het is in ieder geval zo dat voor een aantal bestuursleden de toegang wordt ontzegd: ''Jullie moeten ons niet? Wij jullie ook niet! Bij deze strooit Vak-P eens met stadionverboden, wij ontzeggen de bestuursleden van deze clubs de toegang tot ONS stadion!''.