Meisje uit de kleren voor nieuwe iPhone

Op internet wordt verbolgen gereageerd op een nieuw filmpje dat aantoont hoe ver men durft te gaan voor een nieuwe smartphone. In Rusland is namelijk een grietje uit de kleren gegaan voor een iPhone. Vervolgens overgoot ze zich met motorolie.

De video is een nieuwe stunt van ene Dmitry Shilov. De beste man schuimde de straten van het altijd gezellige Krasnoyarsk af naar dames die bereid waren ver te gaan voor een iPhone 5S.

Meer dan tien dames gaven aan weinig te willen doen voor het gedateerde Apple-speeltje. Bij Ksenia had de Rus echter beet. Het blonde tienermeisje wilde best strippen en zichzelf besmeuren met motorolie voor een smartphone. "Er is niets mis mee", aldus het meisje, dat maar wat graag haar oude Android-toestel wilde vervangen.

Aldus geschiedde. Het meisje stapte bij Dmitry in de auto, waarna ze in een afgelegen bos de stunt uitvoerde. En uiteraard kreeg zij volgens afspraak een telefoon.

Volgens de maker gaat het hier om een sociaal experiment, om aan te tonen hoe ver men wil gaan voor materiële zaken. Het filmpje, dat op 5 juni online is gezet, is inmiddels viral gegaan. Al meer dan 280.000 mensen hebben zich verlustigd aan de beelden.

Overigens is men ook in ons land bereid ver te gaan voor een nieuwe iPhone. Vorige maand nog waren de voetballers van de Graafschap bereid Ajax van de titel te houden voor een iPhone 7. Dat lukte, al kostte het de Achterhoekers wel hun plek in de Eredivisie.


Het bewuste filmpje. Hoe ver durf jij te gaan voor een iPhone?