Kim snapt ophef om naakt niet

Kim Kardashian snapt er helemaal niets van dat mensen iedere keer weer verontwaardigd reageren als er nieuwe naaktfoto's van de socialite opduiken. Tegen Kara Swisher van Recode Decode zegt ze: "Mensen hebben me ondertussen zeker 500 keer naakt gezien, vanwaar dan die ophef steeds?"

"Als je conservatief bent en je voelt jezelf daar goed bij, dan is dat hartstikke fijn voor je. Ik heb respect voor je. Maar je hoeft natuurlijk niet naar mijn werk te kijken", klinkt het ietwat cynisch van de vrouw die met een naaktreportage in het blad Paper het internet in 2014 probeerde plat te leggen. De kritiek op haar, geregeld naakte, lichaam vond ze in het begin vervelend, maar die tijd is wel voorbij. "Ik heb een dikke huid gekregen, nu kan het me eigenlijk geen fluit meer schelen wat mensen van me vinden."

En waar Kim op fashiongebied nooit te beroerd is om nieuwe dingen te proberen, is ze qua smartphonegebruik een stuk conservatiever. De Kardashian-telg zweert trouw bij haar 'oude' BlackBerry. "Ik ben gek op knoppen, al ben ik bang dat eBay inmiddels wel door de voorraad heen is."

Kim snapt ophef om naakt niet
Kim snapt ophef om naakt niet (Foto: BuzzE)