Stel neukt 5 uur per dag, krijgt geld toe

Alexandra en Dmitry uit Krasnodar hebben een wel erg leuke manier gevonden om hun uitkering wat op te krikken. Het Russische echtpaar neukt namelijk maar liefst vijf uur per dag. Iedere batspartij vindt plaats voor het oog van de webcam, waardoor ze maandelijks vele duizenden eurootjes binnenharken.

Toen het niet bepaald stormliep bij Dmitry's tattooshop en Alexandra ook nog eens haar baan verloor, zat het stel met de handen in het haar. Want hoe moest er nu brood op de plank komen? Het kersverse huwelijk stond op springen, tot ze ineens een lumineus idee kregen.

Alexandra en Dmitry besloten een sekstape te maken en deze online te verkopen. De natuurfilm vond gretig aftrek, waarna ze besloten er hun beroep van te maken.

Sindsdien rampetampen de Russen vijf uur per dag voor de camera. Dag in, dag uit staat de batsbajonet van Dmitry fier omhoog. Niet alleen verdient het stel zo een aardig zakcentje, ook is hun relatie sterker dan ooit.

"We hebben er absoluut geen spijt van", laat het echtpaar weten. "Iedereen weet van onze bijverdienste af.We zijn keurig getrouwd, dus we hoeven ons echt niet te schamen."