God redt lekker wijf van lesbische seks

Angie Vu Ha verkeert sinds enige tijd in een New Yorkse gevangenis. Aan lesbische onderonsjes met haar medegevangenen doet het 32-jarige naaktmodel echter niet. Playboy's Miss Social October 2012 heeft namelijk God gevonden.

Angie, die wordt bestempeld als 'de meest sexy dj van Azië' werd in november op het vliegveld van New York in de boeien geslagen. De Vietnamese had namelijk geweigerd om haar dochter te laten teruggaan naar haar ex in Frankrijk. Haar hangt dan ook een zware straf wegens ontvoering boven het hoofd.

De zware tijd in de bajes doorstaat het lekkere wijf door te bidden en de Bijbel te lezen. "Er zijn hier ontelbaar veel lesbiennes", vertelt Angie. "Ook heeft een paar blondines het op mij voorzien. Maar ik houd het voorlopig wel bij mijn Bijbel."

"Ik realiseer me nu pas hoe sterk ik ben", vervolgt het heerlijke mokkel. "Ik dacht dat ik het hier nog geen twee dagen zou uithouden. Inmiddels zit ik hier al weer drie maanden. Ik ben tot God gekomen en hij heeft me gered. Ik bedank hem nu door de Bijbel te lezen en te bidden."

De Aziatische schone bivakkeert in een halfopen gevangenis in Brooklyn. Hier werkt ze hard om haar lekkere figuur in stand te houden. Het is nog onbekend wanneer het proces tegen haar begint.

Hieronder enkele foto's van de dame. Ter leering ende vermaeck: