'Duitsland moet alcohol verbieden'

'Je gaat geen naakte antilope voor een leeuw zetten en dan verwachten dat de leeuw niet reageert.' Was getekend: MuslimStern, een Duitse organisatie die is opgezet om de wereld bewust te maken van het leed dat moslims wordt aangedaan en te wijzen op de vijandigheid die de aanhangers van de maangod ervaren van niet-moslims.

De uitspraak komt van hun Facebookpagina, samen met andere leuke opmerkingen, waarvan helaas de helft alweer verwijderd is nadat in de Duitse media de nodige commotie ontstond rondom de belangengroep.

De -onder moslims- populaire club is van mening dat alcohol verboden zou moeten in het land van Bier, wurst und tanzmuzik. Alcohol is namelijk haram schadelijk. Het zou zorgen voor geweld, verkeersongevallen en verkrachtingen. Zonder alcohol hadden de toestanden die we gezien hebben rond de jaarswisseling in Keulen en andere Europese steden niet plaatsgevonden, aldus Muslimstern.

Net zoals een 'Duitse' imam eerder al beweerde, ligt de verantwoording van de veelbesproken aanrandingsgolf geheel bij de vrouwen. Zij kleden zich veel te sexy en dat zijn de Noord-Afrikaanse nieuwkomers nu eenmaal niet gewend. 'Moslims krijgen continu te horen dat ze in een christelijk land leven', zo viel te lezen op de facebookpagina. 'Kleed jullie dan ook christelijk. In plaats van erbij te lopen als Lady Gaga, kan je jezelf beter uitdossen als de Maagd Maria.' Een duidelijke oproep tot het dragen van een hoofddoek.

De boodschap van MuslimStern is meer dan duidelijk: als we dit soort excessen niet meer willen, dan is het noodzakelijk om alcohol te weren uit de maatschappij. Of, zoals ze het zelf in een tweet stellen: 'De regering zou alcohol moeten verbieden, want het leidt tot verkeersongevallen, geweld en verkrachtingen. Bovendien is het extreem schadelijk voor de gezondheid. Maar dit is waarschijnlijk wel weer teveel gevraagd van zo'n kapitalistische maatschappij. Zolang alcohol niet verboden wordt, zullen dit soort zaken (=een verwijzing naar 'Keulen') altijd blijven gebeuren.

Ook parfum zou overigens als een rode lap op een stier werken op de mannen die vol enthousiasme het spel Taharrush speelden. De nodige alcohol zou het laatste laagje beschaving hebben weggespoeld.